Årsfest 2011


Årsfesten 2010 gick i sjukdo-marnas tecken. Av de 17 anmälda fick tre stycken lämna återbud på grund av sjukdom. Inte heller de närvarande var helt friska och vi hade de som trotsade både lunginflamma-tion, influensa samt andra oidentifierade sjukdomar.

Trots det hade vi som vanligt mycket trevligt och kunde glädja oss åt fantastisk mat och goda drycker.

Laszlo hade återigen arrangerat det hela och det är tveksamt om det finns någon som kan göra det bättre. Under kvällen hade vi ett knivlotteri där en fin kniv av Olle Blom lottades ut. Lotterna såldes slut på ett litet kick och Peter Künert blev den lycklige vinnaren, jag hoppas att vi får se honom använda kniven vid Svarttjärn.

Klubben delade också ut några priser, mest spännande var det att se vem som skulle tilldelas Kaggpriset. Det gick till Kerth Hedin som efter att ha fyllt sin kvot på 15 öringar fortsatte att fiska nötskrikor, han lyckades få en vilket gör honom till den förste i Nymphen som fått denna art på fluga.

När det var dags för vandrings-priset för gäddflugfiske visste flera på förhand vem som vunnit.

Tommy Kallerdahl tog sin tredje inteckning 2009 och erövrade priset för alltid.
Ett nytt vandringspris har instiftats och 2010 års segrare i gäddflugfisket blev Erik (Szabo) Lindberg. Han tog hem en överlägsen seger men så vet vi ju vem som lärt honom flugfiska.

Klubbens hederspris tilldelades vår eminente ordförande Tommy Kallerdahl för hans arbete med att skapa den fina stämning som vi har i klubben.

När vi fått kaffe med tillbehör var det dags för frågelek, en tipskupong med tio frågor skulle fyllas i. Vi gladde oss en hel del åt dem som svarat fel men även åt segraren. Det visade sig att det var Mark Wardle som var mest allmänbildad av de närvarande och han belönades med en flugask med flugor från Laszlos bindstäd.

En fråga som vållade en hel del huvudbry var frågan var slaget vid Poltava stod. Vissa hävdade ihärdigt att det stod vid Narva. Jag tar detta som ett tecken på att det var en lyckad fest.

Det hände även en hel del annat under kvällen men diskret som jag är för jag inte detta vidare.
Hursomhelst vi hade en trevlig helkväll och ni som inte var där missade verkligen något.


Ingemar

...en fin kniv av Olle Blom lottades ut och Peter Künert blev den lycklige vinnaren...

...kaggpriset gick till Kerth Hedin... och tas emot av Per för vidare befodran till vinnaren

Klubbens hederspris tilldelades vår eminente ordförande Tommy Kallerdahl

Copyright © Fiskeklubben Nymphen