Fiskutsättning - 2009-09-31Fiskutsättningen gick smärtfritt och smidigt, som vanligt. Visserligen saknade man den hjulförsedda behållaren vilken gör utsättningen till ett nöje, men många armar ersatte denna.

Vi fick fisken levererad med en stor SCANIA-bil och den hade de ålderdomliga tunnorna med rephandtag vilka dessutom satt ganska högt monterade. Man fick bära fick med upphöjda armar för att inte släpa tunnan utefter marken. Hur det kändes i armarna dagen efter talas det inte om. Det var tur att det kom åtta "bärare", somliga fick känna på skillnaden mellan kroppsarbete och kontorsarbete.

Jag har försökt ta bilder på fisken vid utsättningsrännan men det tumult som uppstod kring denna hindrade mig. Jag fick inte se fisken men kommentarerna var positiva. Vid beställningen kom vi överens att den ska vara mellan 0.5-1.0 kg/st.

Det blev lite eftersnack vid vindskyddet några ord fälldes om kommande arbetsdagen och en del hjärtliga kommentarer framfördes också om klädsel, vita skor och kavaj. "Är man ordförande så ska man klä sig därefter" kommenterade någon.

Tyvärr glömde jag fikat men framöver kommer detta att ingå. Förutom åtta vuxna kom tre barn och en extremt aktiv hund. Duggregnet har upphört och vi fick också ge oss hemåt.

Tack för er alla som ställde upp trots den mindre trevliga vädret!

Det blev lite eftersnack vid vindskyddet, och en del hjärtliga kommentarer framfördes också om kläder och skor, vita skor och kavaj.
"Är man ordförande så ska man klä sig därefter" kommenterade någon.Laszlo


Copyright © Fiskeklubben Nymphen