Prisutdelning - Kagg-priset 2009Kagg-priset 2009

Varje år utmärker sig någon eller några av Nymphens medlemmar på något sätt. I år premieras en gammal trogen medlem som på ett flagrant sätt och utan medkänsla förpassat många frisimmande individer av arten öring till ett vattentomt liv i himmelen

Han vinner det tveksamma priset med "att så fort som möjligt nå maxnivån på upptagna fiskar ur vårt klubbvatten". Därigenom visar han också sin fina sida som innebär att hans kära Nymphenbröder inte behöver kladda ner sina händer på fiskslem eftersom fiskarna ligger i hans väl tilltagna frys.

Ett rykte säger att han försökt reklamera sin frysbox eftersom den såg ut som en jäst silltunna men som den utskickade teknikern från Elektrolux sa; "En box kan bara bli full - sen sväller den!"

Vi har ofta undrat varför vår pristagare så ivrigt hjälpt till med att underhålla vägen till och framförallt från Svarttjärn - naturligtvis för att kunna frakta hem den tunga lasten av ihjälslagen fisk utan att vägen rämnar!

En annan lösning för att skona vägen vore att bygga en flottningsränna eller pipeline direkt från fiskbilen till en förort norr om Molkom där vår kaggfiskare har sitt fryshus. Varför ta omvägen genom tjärnen?

GRATTIS! Till en ovanligt klar seger!!! (100 % av rösterna)


Olle Thegerström

Bertil Johansson
(Juryns ordförande)


Copyright © Fiskeklubben Nymphen